piatok 18. júla 2008

Faux pas

Pred chvílou som vstal. Som popríchodovo nadšene zliaty, nutne som musel ísť kúpiť Vineu a rožky. Obliekol som si tepláky a umyl som si zuby. To je činnosť ktorú robím s vervou. V obchode sa mi všetci pozerali do rozkroku. Znervózňuje ma to. Čo riešia však, ranná erekcia je dávno vor bei. Po vytreštenom pohlade vymejkapovanej dôchodkyne sa však mrknem aj ja, Ten cákanec od pasty, vyzerá presne ako od semena.
Jebem na to. Idem na Pohodu a... zajebal by som si

pondelok 14. júla 2008

Prúser

Prekvapenie jak hovado! Prišla obálka. Nakoniec ma na staré kolená prijali na školu. Posledných 12 rokov som si nejak zabudol podať prihlášku. Mal som a žil dôležitejšie a zábavnejšie veci. No prúser!! Kto tam bude chodiť??? Do riti!! Zase JA!!!!!Poslal som tam prihlášku, aby som urobil radosť mojej mame. Tá chúďa ťažko nesie môj značne nekonvenčný Lajf stajl(:.
Tak som jej raz pripitý chcel urobiť radosť, slúbil som, nedalo sa cúvnuť, poslal som prihlášku. Na príjmačky som išiel, lebo však som vyhodil 1600 korún. Už som na ne aj zabudol. A tu ho máš!
Na základe výsledkov príjmacích pohovorov vás príjmam bla bla bla.
A teraz akože čo??? Už vidím ako matka hodí ten svoj pohlad a ja si zbalím desiatu, dám tašku na plece a kmitám na zápis..

streda 9. júla 2008

Čaute/ Lenny/ Kamzíky/ Dentálna niť/Playboy/ Pohoda/ Dubrovník/ kozy a Zuza


Ako máte? Ja celkom fajn. Blog zanedbávam, lebo musím vypracovať jednu koncepciu, obsahovo ju naplniť, takže písania mám celkom dosť. Nesťažujem sa však, baví ma to. Bol som na Lennym Krawitzovi, bol presne taký ako som čakal a trochu lepší. Mal dobrých muzikantov, ktorých nechal jamovať, Rock n roll prekladal baladami a bol som prekvapený aký je dobrý spevák. Trochu mu závidím, celkom to vychytal, trendsetter jeden. Tak akurát to namiešal. Trochu sexsymbol, trochu rocker, tesne pred hranicou tepla, k tomu dobrý muzikant, no všetci mu to žerú. Tie jačiace davy pipiek by som si rád vychutnal. Are gonna gonna a way!!
Bol som na skrátenej hrebeňovke Nízkych Tatier. Čertovica- Donovaly. Cca 55 km za 2 dni. Ďumbier, Chopok, Dereše, X dalších kopcov, podvečerná hra svetla, kamzíky takmer na dotyk, halucinácie od únavy, chata Ďurková,pivo, guláš, prásky, spánok na zemi. Chladné ráno, Latiborská hola, Veľká Chochula, Čučoriedkový raj, brutálny zostup úpätím Prašivej o 600 výškových metrov a ako bonus 12 posledných kilometrov obrovskou lúkou a lesom. Skoro som skapal.
Inak som vcelku šťastný. Naposledy som si to uvedomil pred polhodinou, ked som pred zrkadlom mastil dentálnou niťou do rytmu kultsongu od Zony A .Všetko je na p.ču, všetko je na ko..ot!!! šalalalaliii
Včera som si kúpil prvý krát slovenskú mutáciu Playboya. Celkom dobrý biznis. Okrem pokrových kariet a dvd tam je aj fotoseriál s vyššie zobrazenou fešandou./Presne toto je typ krásy z ktorého mi idiotsky tečú sliny, strácam schopnosť sa vyjadrovať, mením sa na asertívneho pubertálneho trtka, stojí mi vták, čo neviem vôbec ovplyvniť, no nebezpečné.
A čo idem robiť? Do týždňa musím všetko dokončiť a idem na Pohodu. Dúfam sa mi podarí sa od šťastia tak nerozbiť ako minulý rok, ked som sa zobudil bez okuliarov a telefónu. To sa nemôže stať!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Potom vyrážame na taký haluz trip na Balaton, do Zahrebu, Plitvické jazerá, Tučepi, Dubrovník a späť cez Bosnu a Hercegovinu. Na to sa špecial teším. Dobrodružstvo. A potom ešte neviem, ale vymyslím.
Tak tak. Pohoda. Užívajte si aj vy. Želám pekné výlety, grillpárty, kvalitný chlast, ganju, orgazmy, good friends, tep zrýchlujúce lásky, sex, hory, more, koncerty. Ved jeLETO. Zaslúžime si.
Tak sa bavte blogspoťáci a neomalene sa tlačiac na pružné kozy objímam všetky blogspoťáčky. / Áno máte pravdu, objatie je prioritne motivované postrannými, zvrhlými, prirážacími úmyslami. L.E.T.O. Distingvovaný, gustiózny mladý muž som znova od 1.9(:
Váš Pollux
Ps. Podarilo sa mi samého seba presvedčiť, že Zuza ma vôbec nechápe, takže je fajn, že ma zrejme nechce./ Aj ked minule ma zjebala, že či nemôžem počkať na ňu a v kine si sadla vedľa mňa?? Nechápem, kedže mi pred časom, povedala, že nič nebude. Kdesi v podvedomí čakám, že ju budem ešte pár týždňov ignorovať a zamiluje sa do mňa. Štandardné, vzťahové, nasprostasté klišé, ktoré funguje. Dúfam, však že až v septembri, teraz sa mi to nechce riešiť, veď všetko je všade....